Alla inlägg under februari 2009

Av Elin - 15 februari 2009 11:08

Har ett stort gult ljus som brinner i många timmar..har inte tänt ännu och lyckats glömma vad det är för doft..tror det var mango apelsin. Alltid bra att ha reserv.

Av Elin - 15 februari 2009 11:06

men är man sjuk så är man. Så det blir titta men icke röra!

Av Elin - 15 februari 2009 11:05

men det har inte hindrat en att man har gjort klart bakstycket..går lite trögt men så länge det går framåt innebär att det händer något, eller hur?

Av Elin - 14 februari 2009 17:14

Hoppas att ni får det mysigt med era käraste! Själv är man bara hemma förskyld och försöker att kurera mig, det känns som jag har fått en stekpanna i huvet och bomull i näsan när man andas. Även min sambo är förskyld så vi firar hjärtliga dagen med snuva ihop. Klart att man stödjer varandra i alla väder och vind :P


Kram till er alla!

Av Elin - 13 februari 2009 22:43

Jag har blivit snorig!! Avskyr att bli förskyld, inte för att jag tror att någon annan skulle vilja bli förskyld men jag kan verkligen vara förskyld och då menar jag inte att det går åt näsdukar utan toa rullar, det är sant! Man kan ju undra vad allt kommer ifrån..det är väl oundvikligt när alla är mer eller mindre sjuka av något slag just nu, så nåt ska man väl råka ut för.

Det blir att man får kurera sig med vitaminer och honungste!

Hoppas att ni är friska och håller er krya iallafall!


Kramis

Av Elin - 12 februari 2009 23:36

snö, blask och kyla så det blir isigt är det viktigt med bra skor, som är anpassad för alla momenten. De här kängorna klarar av -40 grader så jag lär garanterat klara av den svenska vädret, för det är ingen risk att jag hamnar i Nordpolen. Bra gummi runt om och klarar av det blöta blaskiga som vi har så ofta, det har även specialtyg som tål vatten och sist så har den bra fotfäste med de taggar som finns under sulan. För att jag ska vara ännu mer säker så har jag även broddar till dem. Det som jag också gillar är att slippa skosnören dels för att det tar så lång tid och att knytena kan åka upp. Här är det lätt att bara kliva in med foten så är det mer eller mindre klart. Spänna åt det behöver man endast när man ska gå en långis och sen är det också skönt att byxorna hamnar innanför skorna, så slipper man bli blöt!



Av Elin - 12 februari 2009 23:33

Super att det är under hela foten och får bättre fästen när man går. Gjord av gummi så den är töjbar och kan sättas fast till flera stl. Lätt att stoppa i en påse och lägga det sedan i fickan om man inte använderdet just då.


Av Elin - 11 februari 2009 22:51

och man kan lägga sig nöjd efter en sådan frisk promenad uti skogen. Broddarna funkar ännu! Idag har man varit och skaffat in sig lite verktyg, förberedande till ev. måleri i detta kök. Ser fram emot att få sätta igång så det kliar i fingrarna. Självklart ska det bli vita luckor!! Finast och fräschaste färgen, eller rättare sagt vit och svart är egentligen ingen färg.


Idag gjorde jag lite milkshake i vanilj och choklad med bananer, smarrigt kallt gott! Går lätt hem hos barnen, tips att bjuda på istället för att servera vanligt glass.


Ovido - Quiz & Flashcards