Alla inlägg under februari 2009

Av Elin - 21 februari 2009 01:58

vita och fina, inte som tidigare..förstår inte hur man kan välja gröna köksluckor?!!

Av Elin - 21 februari 2009 01:57

Av Elin - 20 februari 2009 11:20

Det bästa är att få fylla kylen, frysen och skafferiet full med mat, men vad dyrt det har blivit och det känns som det blir dyrare hela tiden. Det innebär att det ekar mer i plånboken.


Idag ska det försökas med att ordna till med lite grejer, återkommer senare med bilder. 


Att hjälpa någon, kan ge så mycket glädje tillbaka! Det är det största glädjen att få andra att le!


:=)

Av Elin - 19 februari 2009 13:44

bröderna Pasha och Castor lekte av sig och sprang runt husen medan mamma Helinn ville in. Pasha passade bra i nya jackan och reflexen på halsbandet visar att det funkar super, synd att stenarna inte syns!


Family meetings on the yard..the brothers Pasha and Castor played some and they was running around the buildings, while mother Helinn wonted to go home. Pasha fits good in the new jacket and the reflex on necklace showes that it works very good, pity the stones are not visible!

Av Elin - 18 februari 2009 16:22

Cesar Milan, även om man inte skulle gilla hans metoder, som sagt alla kan inte gilla alla och alla har sina åsikter, så rekommenderar jag er att läsa boken iallafall! Hans självbiografi om hur hans levnadsförhållande var som liten och till det som är idag, är alltid lika intressant att få läsa något som har hänt i verkligheten än bara påhittad story.

Av Elin - 18 februari 2009 16:08

och får bort andra dofter som man inte vill ha! Bananas favvodoft är honungsmelon. Det är perfekt att ha det i värmeglas som hängs vid fönstret, så doften sprider sig över hela rummet och ljuset skapar en mysig stämning.

Av Elin - 17 februari 2009 12:46

det känns bra och ljuser upp på tillvaron! Dagens början har bestått av en massa samtal och förhoppningsvis blir man klokare utav det också. Nu har vi besök här som har sin plats men vad är det för något vi har egentligen?


Sunny day, it feels good when it lights up! The day began a lot of calls and hope that I will gets wiser. Now we have a visitor who has her place here but what do we have exactly?



Ovido - Quiz & Flashcards