Alla inlägg den 11 februari 2009

Av Elin - 11 februari 2009 22:51

och man kan lägga sig nöjd efter en sådan frisk promenad uti skogen. Broddarna funkar ännu! Idag har man varit och skaffat in sig lite verktyg, förberedande till ev. måleri i detta kök. Ser fram emot att få sätta igång så det kliar i fingrarna. Självklart ska det bli vita luckor!! Finast och fräschaste färgen, eller rättare sagt vit och svart är egentligen ingen färg.


Idag gjorde jag lite milkshake i vanilj och choklad med bananer, smarrigt kallt gott! Går lätt hem hos barnen, tips att bjuda på istället för att servera vanligt glass.


Av Elin - 11 februari 2009 00:07

vi har hundgodis, hundskålar, hundben, hundhalsband,hundpåsar, barnvagn, bilbarnstol, våtservetter osv. men vi har varken bebisar eller vovvar själva..eh en tankeställare eller?? Definitivt ger det ett gott skratt till att vi är absolut inte som andra!


Tog en långis med vovvarna och fick prova mina nya vinterkängor, hittills gick det bra! Har införskaffat mig broddar, det är verkligen ett bra tips att köpa så att man går säkert när det är halt ute och går. Det är under hela sulan, inte bara under hälen och passar till flera stl samt att man lätt kan ta på och av. Helt klart mycket säkrare!

Ovido - Quiz & Flashcards