Alla inlägg under november 2008

Av Elin - 26 november 2008 22:15

Ursäkta för suddig bild, tyvärr är det enda bild jag har.

Av Elin - 26 november 2008 14:41

idag är det plus och snart blir det minus igen!


Tråkigt att läsa om bravaderna i Bangkok, man kan inte bli annat än orolig och tänker på dem man känner som är där. Tänker även på hur många resenärer som har fått sina resor inställda idag och väntan på besked när de kan få åka. Den eviga väntan!


Inte heller har jag fått mitt garn, som ligger kvarglömda i bilen..suck! Den eviga väntan igen :)


Ska snart ladda ner lite bilder som togs igår kväll på datorn, så jag kan lägga in det här till er! Under väntans tider får ni se bild på ett halsband, som jag har gjort med gråa stenar och berlock i hjärta.


Så länge have a nice day!



Av Elin - 25 november 2008 23:00

Bra fråga! Däremot så kan man göra så mycket av så lite och är man uttråkad kan det bli av vad som helst. Roligt hade jag iallafall! Sen att min kära familj tycker att jag är knasig, men det bjuder jag gärna på!

Vad tycker ni, är jag knasig eller inte? :)



Av Elin - 25 november 2008 22:42

för att kunna få liten push att ens idéer kommer till verklighet och som vidare kan även inspirera andra. Visst är det en bra inspirerande led?


En utav mina inspirationer som får mig att vilja måla Allting vitt och pyssla ännu mera (desto mindre inspirerande för min sambo som får köra mig nästan hela Sveriges rike femton ggr om, för att inhandla alla sakerna), är min góa vännina Snowwhite Sussie, som ni kan hitta i mina länkar. Kika gärna in och kliv in i en annan värld, tro mig. det är som en helt annan värld och man förstår det ännu mera definitivt när man sitter där bland alla sakerna. Jag tror inte man skulle hinna hitta alla hennes underbara saker, om man ens var där dygnet runt i en vecka och Sussie skulle kunna leka leken "finn fem fel" och vi skulle alltid förlora.


Tack för pratet, det gjorde gott att få höra din stämma!

Kramis

Av Elin - 25 november 2008 15:14

tävlingsbikini i Athletic Fitness. Gå in på länken "Maria Ahlbergs hemsida", klicka på Bilder, så hittar ni SM Kval. Där står Maria i glitter vit bikini som jag har gjort, eller se nedan bifogad bild. Jag kommer att vid senare tillfälle att lägga in fler bilder på bikinisar jag har sytt och som Maria har tävlat i.





Av Elin - 25 november 2008 14:33

Har även stickat baby tröja i milerad rosa till en liten flicka och rostlila filt. Tyvärr har jag ingen bild på det!

Av Elin - 25 november 2008 14:23

och jag håller mig inomhus. E lite krassligt och då blir man orkeslös, då är det skönt att bara vara och kolla på film. Tankarna går ändå till mitt blogg, vad jag ska skriva om och vilka bilder jag ska lägga in. Idag ska det handla om tips "vänner som har fått bebis"! Istället för att köpa, så är det kuligare att ge bort något som är handgjort. Själv gjorde jag dessa bebisseten och det har kommit till användning, speciellt filtarna!


Babyset nr 1:




Av Elin - 23 november 2008 18:36

när det är så kallt och snöar. Vi var på barnkalas, det var tårta och annat gott på bordet som serverades! Mysigt var det och det är inte bara barnen som har det trevligt, även vi vuxna får träffas och umgås.

Sen var det dags igen att gå ut i kylan..brrr och åka till centrumet för att handla reflex. Det blev ett litet gult spöke Laban, som min sambo son ska ha när han ska till Falun imorgon med skolan, i en hel vecka. Vilken lyx! Sånt fick man inte, när man själv gick i skolan.


Hoppas att ni sitter hemma med värmen, för nu jag ska dra filten över mig och dricka varm kopp te och bara mysa när vi ska titta på film!


Måste såklart lägga in en bild! Dekoration på hundkopplena med swarowski, visst är det fint!


Ovido - Quiz & Flashcards