Alla inlägg under mars 2009

Av Elin - 4 mars 2009 22:17

är lugnande för tankar och känslor, bra mot huvudvärk och sömnproblem. Kan bäras som amulett mot negativitet och stress. Passar bra att använda vid meditation och healing som förmedlar kontakten med vår intuition och vårt högre jag.

Av Elin - 4 mars 2009 22:12

både fint att se på och bära som halssmycke. Alla stenar har sin betydelse.


Apofyllit, vit:

Befrämjar intelligensen och sakligt ifrågasättande samtidigt helar det andliga varandet hos människan. Tillför renande engergi som påminner om ett mjukt hav, som är kvalitéer av renhet, andlighet och havets urmoderlighet.

Av Elin - 4 mars 2009 22:12

Av Elin - 3 mars 2009 13:40

är både fint och användbart. Den fångar verkligen upp dina drömmar som är negativa och man får inte glömma att blåsa i fjädrana så den inte blir full och inte kan uppta fler drömmar.


Av Elin - 3 mars 2009 13:36

när Helinn kommer och Banana öppnar dörren, så rusar hon rakt igenom och fort upp på sängen, under täcket sen är hon där hela dagen och sussar så gott. När Banana klev upp ur sängen så tog hon över hans plats oxå.


Av Elin - 2 mars 2009 22:22

och inte kan man börja med köksluckorna i det här vädret, stå ute och sandpappra. Så det projektet får väntas. Istället så har man varit hos mamsen och ätit mat, det var mycket bättre tro mig! Nu ska jag lalla på soffan och glo på tv en stund innan det blir nattinatti för dagen. För imorgon bitti kommer söta Helinn och göra mig sällis, vi gillar att mysa :P och slippa kylan, här gillar vi sol och äta en massa gott!

Av Elin - 2 mars 2009 16:27

det märks att det är måndag..pappiros pappiros pappiros, det är det enda jag kan säga! Här har man inte haft tid att fota eller att göra något annat men däremot smida lite planer på kurser och lite annat här framöver.


Lilla söta Helinn är här och sover brevid mig när jag skriver, alltid mysigt med sällskap så känner man sig aldrig ensam.


Kram

Ovido - Quiz & Flashcards