Alla inlägg den 10 juni 2009

Av Elin - 10 juni 2009 00:30

Tänker på den händelsen som skedde i helgen, då 2st sextonåringar var inblandade i ett mord på en flicka. Hur tragiskt är det inte för hennes föräldrar, strax innan avslutningen på hela grundskolan och skulle börja i ett nytt skedde, istället tog det ett snabbt tragiskt hemskt slut! Hur ska föräldrarna kunna bearbeta sorgen och ångesten över hur det gick till! Ofattbart! Vad har hänt med dagens barn egentligen?? Hur kan det bli så här? Varför tappar barnen den gränsen och övergår till en handling som leder till ett brott?? Tänker även på föräldrarna till dessa barn som är inblandade, vilken skam och vetskapen om att ens barn har gjort något så ont och att deras barns framtid är dömd för livet!


Det är inte lätt som föräldrar att skydda sitt barn vid alla fronter. Därför är det så viktigt att förebygga sina barn om hur saker och ting fungerar men som sagt ibland hamnar man på fel plats och tidpunkt!


Sänder många tankar till flickan och hennes föräldrar. Beklagar verkligen!!

Tycker att alla föräldrar ska ge sina barn en kram och visa sin kärlek till de och för vägnar av flickans bortgång att det ger ett budskapet  av"kärlek" till oss alla!

Ovido - Quiz & Flashcards